Головна Новини Світ США Звинуватили у сексуальному насильстві над дітьми: на боці РФ воює американський чиновник
commentss НОВИНИ Всі новини

Звинуватили у сексуальному насильстві над дітьми: на боці РФ воює американський чиновник

Вілмер Пуелло-Мота після висунутих обвинувачень, втік до Росії, щоб воювати проти України

7 квітня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

Екс-член міської ради та  колишній військовий  Національної гвардії Массачусетса 28-річний Вілмер Пуелло-Мота, втік  зі Сполучених Штатів  і воює проти України на  стороні  російської армії Росії. Кажуть, що він, був учасником  захоплення  Авдіївки. В  Америці  його шукають у справі про сексуальні злочини над дітьми.  

Звинуватили у сексуальному насильстві над дітьми: на боці РФ воює американський чиновник

Американець Вілмер Пуелло-Мота підписав контракт із Міноборони РФ (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  The Guardian.

Як інформує  видання, 28-річний американець залишив Америку   7 січня – за два дні до засідання  суду за звинуваченнями  в сексуальних  насильствах над дітьми. Недавно в Мережі  оприлюднили  відео, де Пуелло-Мота в російському Ханти-Мансійську підписав  контракт з армією РФ.

До цього, американець, ймовірно, воював у російській  армії добровольцем. Пуелло-Мота, як пише видання, міг бути тим американцем, який на оприлюдненому в  соцмережах відео "на знак дружби" встановлював американський  прапор  на руїнах Авдіївки в лютому – опісля захоплення  загарбниками міста. 

"Я прийшов сюди, щоб встановити прапор США на знак дружби та підтримки всього того, що люди тут терплять. Я відчуваю гордість бути тут", – говорить  військовий  на відео, обличчя його  було розмите..

Знайомі з ним американці  стверджують, що це  його голос на відео, інформує ЗМІ.

Громадянина США  Пуелло-Мота вперше арештували 2020 року після того, як поліція Род-Айленда знайшла на його телефоні відверті сексуальні зображення 17-річної дівчинки.  Він пояснив поліцейським, що думав, що дівчині 22 роки, і тільки пізніше дізнавсь, що вона неповнолітня.

Далі проти  нього  було  порушено звинувачення в підробці та перешкоджанні судовій системі. Він ніби  повідомив одного зі своїх командирів Національної військово-повітряної гвардії штату Массачусетс, що звинувачення щодо зображення сексуального насильства над дітьми в Род-Айленді були фальшиві.

Як стверджує американське  регіональне  видання Masslive, мешканець США є екс-членом 104-го винищувального крила Національної повітряної гвардії Массачусетса.

Коли він не з’явивсь на судове засідання, офіс генерального прокурора Род-Айленда оприлюднив повідомлення, де написано, що Пуелло-Мота у січні 2024-го сів на рейс Turkish Airlines до Стамбула. Тепер  прокуратурі невідоме його місцеперебування.

На сторінці Пуелло-Мото в соціальних мережах є його фотографія у повному військовому спорядженні. Там зазначено, що зараз  він працює в Міністерстві оборони РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в США пояснили, чому Кремль постійно погрожує НАТО

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини