Головна Новини Світ Франція "Європа може померти": Макрон зробив нову заяву про вирішальний момент для ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

"Європа може померти": Макрон зробив нову заяву про вирішальний момент для ЄС

Європа має ворогів усередині та ззовні, заявив Макрон

26 травня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Європа має безліч ворогів, які можуть призвести до її "смерті". Він зазначив, що це загрози як зовнішні, так і внутрішні.

"Європа може померти": Макрон зробив нову заяву про вирішальний момент для ЄС

Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє France 24, описуючи виступ Макрона на заході в Берліні, присвяченому 75-річчю конституції ФРН. За словами президента, нові загрози виникають у світі, який швидко змінюється після початку російського вторгнення в Україну.

"У нас ніколи не було такої кількості зовнішніх та внутрішніх ворогів", — сказав він.

Він підкреслив, що Європа переживає критичний момент, який визначить її майбутнє.

"Я справді вважаю, що наша Європа може померти", — сказав Макрон.

Президент Франції зазначив, що основні загрози виникають через російське вторгнення в Україну, зростання популярності праворадикальних партій та проблеми, пов'язані зі зміною клімату.

У неділю Макрон розпочав державний візит до Німеччини, який триватиме до вівторка, 28 травня. Це перший за 24 роки державний візит французького лідера до цієї країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Макрон знову розкритикував ПутінаПрезидент Франції Еммануель Макрон розкритикував російського диктатора Володимира Путіна за те, що той відхилив пропозицію про перемир'я під час Олімпійських ігор. Як повідомляє портал "Коментарі", про це французький лідер заявив в інтерв'ю "CNBC". 

Еммануель Макрон заявив, що подібна позиція російського диктатора Володимира Путіна свідчить про те, що він не готовий до перемир'я. Президент Франції вважає, що зараз Володимир Путін має конкретну пропозицію щодо миру, але відкидає її, не готовий навіть спробувати припинити вогонь і розпочати діалог про мир.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 травня 2024, 19:57

Клоун! Краще б придивився до божих. Наприклад, на відео ми бачимо, що працівники Епіцентру спокійно працюють до останнього. Так вони працювали і в Маріуполі Авдіївці тощо. Це тому, що там працює система штрафів і вирахувань. Для юдейців немає правил, ми чужі один одному. Юдейці не вважають чимось поганим дурити інші народи. Гереги ще у 90-х мали Ельдорадо в яких продавали не кондиційній товар, а гарантії не виконували. Зараз вони заробили криваві срібняки, а чимось допомогли постраждалим/загиблим працівникам? В історії відсутні взагалі приклади благодійності божих.


Новини