Головна Новини Світ Франція Макрон знову розкритикував Путіна: що обурило президента Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон знову розкритикував Путіна: що обурило президента Франції

Ідея Макрона з перемир'ям під час Олімпіади не знайшла відгуку

24 травня 2024, 08:15
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон розкритикував російського диктатора Володимира Путіна за те, що той відхилив пропозицію про перемир'я під час Олімпійських ігор. Як повідомляє портал "Коментарі", про це французький лідер заявив в інтерв'ю "CNBC".

Макрон знову розкритикував Путіна: що обурило президента Франції

Еммануель Макрон. Фото: з відкритих джерел

Еммануель Макрон заявив, що подібна позиція російського диктатора Володимира Путіна свідчить про те, що він не готовий до перемир'я.

"Це важливий момент для розуміння, адже досі президент Путін щотижня заявляв, що він відкритий для миру", — сказав Еммануель Макрон.

Президент Франції вважає, що зараз Володимир Путін має конкретну пропозицію щодо миру, але відкидає її, не готовий навіть спробувати припинити вогонь і розпочати діалог про мир.

"Тому всім у світі зрозуміло, що він вирішив розпочати свою війну і він не готовий до миру", — констатував Макрон.

Зазначимо, як повідомив кремлівський диктатор Володимир Путін у розмові з президентом Сі Цзіньпіон вони "зачепили" тему з "олімпійським перемир'ям", яке запропонував запровадити на час Олімпійських ігор у Парижі президент Франції Еммануель Макрон.

Російський диктатор заявив, що сама ідея оголошення олімпійського перемир'я є правильною та конструктивною, але сьогодні міжнародні спортивні чиновники нібито порушують принципи олімпійської хартії.

На думку кремлівського диктатора, ці чиновники зараз "політизують спорт", що є неприпустимим.

"Вони самі порушують, у тому числі і в даному випадку щодо Росії, не допускаючи наших спортсменів виступати на Олімпійських іграх зі своїм прапором, зі своїм прапором і зі своєю національною музикою, з гімном щодо нас порушують, а хочуть, щоб ми у свою чергу, виконували ті правила, які вони нам диктують", — заявив Путін і додав, що це "дуже несправедливо".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

24 травня 2024, 07:37

А що заважає французам заборонити в'їзд росіянам та білорусам до Франції на час Олімпіади???


Новини