Головна Новини Світ Франція Франція почне масову вакцинацію через тиждень - прем'єр-міністр
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція почне масову вакцинацію через тиждень - прем'єр-міністр

Прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс повідомив, що вакцинація в країні почнеться в останній тиждень грудня

16 грудня 2020, 18:28
Поділіться публікацією:

Кампанія вакцинації проти коронавірусу у Франції почнеться з останнього тижня грудня, як повідомив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс в середу, 16 грудня, вказавши, що непріоритетні групи населення будуть чекати до кінця весни. Про це пише Le Figaro.

Франція почне масову вакцинацію через тиждень - прем'єр-міністр

Жан Кастекс

Пан Кастекс зумовив початок кампанії видачею дозволу на продаж Європейського агентства з лікарських засобів, яке очікується 21 грудня, і висновком Вищого управління охорони здоров'я.

"Цей перший етап триватиме від шести до восьми тижнів, щоб врахувати 21-денну затримку між першою вакцинацією і повторною вакцинацією", — додав прем'єр-міністр, представляючи Асамблеї стратегію уряду.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує носити маску під час різдвяних зустрічей і святкування до кінця року в Європі, заявила організація в середу, 16 грудня, попередивши про високий ризик відновлення епідемії на початку 2021 року.

Сьогодні також стало відомо, що 27 країн ЄС зможуть почати кампанії вакцинації проти коронавірусу в той же день, коли регулюючий орган Євросоюзу схвалить вакцину, розроблену Pfizer-BioNTech, і дасть дозвіл на використання.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені з університету в Тель-Авіві, Ізраїль, провели дослідження і з'ясували, що світлодіодні лампи, які випромінюють ультрафіолетові промені, вбивають коронавірус. Їх можна використовувати в боротьбі з пандемією COVID-19. Професор Тель-Авівського університету Хадас Мамане підкреслив, що світлодіодні лампи пропонують прості, швидкі й дешеві методи дезінфекції.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини