Головна Новини Світ Франція Франція впровадила нові заходи для обмеження COVID-19: які ухвалено нововведення
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція впровадила нові заходи для обмеження COVID-19: які ухвалено нововведення

Французький парламент схвалив нові заходи щодо вакцини проти COVID

6 січня 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

Французький парламент схвалив у четвер, 6 січня, останні заходи уряду щодо боротьби з вірусом COVID-19, зокрема впровадили перепустку на вакцину від COVID, пропонуючи певну передишку президенту Еммануелю Макрону після критики його атаки на нещеплених. Про це повідомляє Reuters.

Франція впровадила нові заходи для обмеження COVID-19: які ухвалено нововведення

Люди в захисних масках гуляють садами Тюїльрі в Парижі на тлі спалаху коронавірусної хвороби (COVID-19) у Франції - Reuters

Законодавство про пропуск за сертифікатом, що підтверджує вакцину від COVID, схвалили 214 депутатів проти 93, які не підтримали законопроект, а 27 утрималися. Потім ці заходи будуть передані до Сенату, який розгляне їх перед подальшим схваленням.

Раніше цього тижня правляча партія La Republique En Marche захищала використання Макроном нецензурної лексики, коли Макрон активізував свою кампанію проти тих, хто не був повністю вакцинований проти COVID, після того, як його слова викликали засудження з боку опозиції та неоднозначну реакцію виборців. 

Макрон сказав, що хотів "розлютити" нещеплених людей, зробивши їхнє життя настільки складним, що вони в кінцевому підсумку зроблять вакцину від COVID. Про це він сказав в інтерв'ю газеті Le Parisien, в якому також назвав нещеплених людей безвідповідальними і негідними вважатися громадянами.

У середу Франція зареєструвала рекорд – понад 332 000 нових випадків COVID-19 за останні 24 години та ще 246 смертей від COVID у лікарнях, оскільки країна бореться з п’ятою хвилею вірусу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", законодавці від правлячої партії Франції заявили, що не будуть налякані погрозами смертю. Погрози отримали десятки політиків у зв’язку з законопроектом, який вимагатиме від людей пред’являти докази вакцинації для відвідування ресторану чи кінотеатру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини