Головна Новини Світ Франція Франція запропонувала дарувати подарунки за вакцинацію від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція запропонувала дарувати подарунки за вакцинацію від COVID-19

Під час презентації урядової стратегії вакцинації депутат (UDI) Валері Сікс запропонувала створити свого роду винагороду для вакцинованих

17 грудня 2020, 11:39
Поділіться публікацією:

На думку депутата UDI (центристська французька політична партія) Валері Сікс, "зелений" паспорт "підштовхне" французів до вакцинації, щоб якомога швидше повернутися до нормального життя. Про це пише Le Figaro.

Франція запропонувала дарувати подарунки за вакцинацію від COVID-19

Під час презентації урядової стратегії вакцинації Національних зборів в середу правоцентристський депутат (UDI) Валері Сікс запропонувала створити свого роду винагорода для вакцинованих.

"Ми могли б взяти приклад з Ізраїлю, який видає кожній вакцинованій людині "зелений" паспорт, що дозволяє йому відвідувати культурні об'єкти, ресторани... Зрештою, щоб повернутися до нормального життя", — сказала вона.

"Наша група вважає, що такий захід, швидше за все, спонукає французів до вакцинації й дасть людям зрозуміти, що вакцинація дозволяє захистити себе та інших".

"Завдання полягає в тому, щоб змусити людей зрозуміти, що вакцинація — це громадянський обов'язок; вона дозволить нам колективно поернути соціальне, культурне життя", — також підкреслив заступник UDI.

Нагадаємо, кампанія вакцинації проти коронавірусу у Франції почнеться з останнього тижня грудня, як повідомив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс в середу, 16 грудня, вказавши, що непріоритетні групи населення будуть чекати до кінця весни.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені з університету в Тель-Авіві, Ізраїль, провели дослідження і з'ясували, що світлодіодні лампи, які випромінюють ультрафіолетові промені, вбивають коронавірус. Їх можна використовувати в боротьбі з пандемією COVID-19. Професор Тель-Авівського університету Хадас Мамане підкреслив, що світлодіодні лампи пропонують прості, швидкі й дешеві методи дезінфекції.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини