Головна Новини Світ Франція Францію накрив потужний шторм: сотні тисяч будинків знеструмлено (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Францію накрив потужний шторм: сотні тисяч будинків знеструмлено (ВІДЕО)

У кількох регіонах призупинено роботу поїздів

21 жовтня 2021, 15:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На Францію обрушився сильний шторм. Про це пише видання The Connexion.

Францію накрив потужний шторм: сотні тисяч будинків знеструмлено (ВІДЕО)

Шторм накрив Францію. Фото: pixabay.com

Сьогодні вночі, 21 жовтня на території Франції лютував шторм під назвою "Аврора". Стихія принесла з собою сильний вітер і проливні дощі.

У Нормандії фахівці фіксували пориви вітру, які сягали швидкості в 175 кілометрів на годину. У деяких районах країни оголосили "помаранчевий" рівень небезпеки. Там очікується вітер досягає швидкості 110 кілометрів на годину.

Негода призвела до відключення електрики в більш ніж двох сотнях тисяч будинків. У кількох регіонах призупинено роботу поїздів.

Громадянам радили не виходити з будинків і стежити за повідомленнями влади.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що Україну накрив токсичний газ вулкана Кумбре-Велья, що вивергається на Канарських островах. Фахівці зафіксували в повітряних масах перевищення допустимої концентрації речовини, що виділяється під час вивержень. Вчені запевнили, що хвилюватися не варто, оскільки перевищення концентрації знаходиться не в приземному шарі атмосфери, а на великій висоті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в небі над Сполученими Штатами Америки зафіксували вогняну кулю. Явище могли спостерігати жителі відразу декількох штатів. Вчений з Гарварду називав дане небесне тіло падаючим супутником, який належить Російської Федерації. В "Роскосмосі" поки не прокоментували інцидент. У Мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна побачити згоряння в атмосфері планети небесного тіла. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини