Головна Новини Світ Франція Француз дев'ять років домагався відселення жаб: що вирішив суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Француз дев'ять років домагався відселення жаб: що вирішив суд

Житель села у Франції домігся через суд відселення жаб

16 грудня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Іноді звуки природи доставляють безліч незручностей для людини. І подібні справи часом закінчуються курйозами. Так, один з громадян Франції витратив понад 9 років, щоб домогтися законного виселення жаб зі своєї території, щоб позбутися від докучливих "пісень". Для цього чоловік навіть задіяв судову владу.

Француз дев'ять років домагався відселення жаб: що вирішив суд

Хтось Жан-Луї Мальфьон, який проживає в селі Дордонь у Франції подав позов на своїх сусідів і, кінець кінцем, його виграв. Правда, судова тяжба тривала більш як дев'ять років. Приводом для позову стало гучне квакання жаб, які оселилися в ставку на сусідській ділянці. За рішенням суду жаб виселять.

Спочатку, претензій до сусідів у сільського жителя не було. Він і сам цікавився, як можна облаштувати ставок на своїй ділянці. Втім, пізніше його емоції та симпатії змінилися — в шлюбний період жаб їх звуки досягали гучності в 63 дБ, що стало дратувати сусіда. Він став домагатися осушення ставка, однак суд відмовив у подібній примхи. Чоловіка не зупинило подібне судове рішення, і він подав апеляцію. У 2020 році суд виніс остаточне рішення на користь Мальфьона. Тепер у подружжя Пешра є 90 днів на те, щоб осушити ставок площею 300 м².

Місцеві екологічні активісти виступили на захист ставка, мотивуючи це тим, що в ньому оселилися рідкісні породи жаб. Однак їх ініціативи залишилися без уваги.

Як повідомляв портал "Коментарі",  незвичайний інцидент стався в центральній частині Франції. Чоловіка, який застрелив сусідського півня, віддали під суд. Так, житель містечка Вінзен з департаменту Овернь-Рона-Альпи ще рік тому позбавив півня життя через те, що його кукурікання здавалося нестерпним. Господар птиці на прізвисько Марсель заявив, що знайшов свого улюбленця застреленим і насадженим на металевий штир. Власник півня був так засмучений, що опублікував петицію з вимогою домогтися справедливого покарання для вбивці. Цей документ підтримали близько ста тисяч осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини