Головна Новини Світ Франція Готується до поєдинку з Путіним: у Франції бурхливі дискусії через приватні фото Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Готується до поєдинку з Путіним: у Франції бурхливі дискусії через приватні фото Макрона

Офіційний фотограф президента Франції Еммануеля Макрона опублікував фотографії, які можуть мати прихований сигнал для Путіна.

21 березня 2024, 13:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фотограф Соазінг де ла Муассонньєр опублікував серію фотографій президента Франції Еммануеля Макрона. На одній з них французький президент демонструє свої м’язи перед боксерською грушею. Ці фото стали предметом бурхливих дискусій у французьких та світових ЗМІ. Деякі говорять про повагу та силу Макрона, тоді як інші глузують з президента Франції.

Готується до поєдинку з Путіним: у Франції бурхливі дискусії через приватні фото Макрона

Еммануель Макрон б'є боксерську грушу. Фото: Соазінг де ла Муассонньєр

Офіційний фотограф Еммануеля Макрона де ла Муассонньєр опублікував в соціальних мережах фотографії французького лідера. Вони з’явились лише через кілька днів, як Макрон загострив свою риторику щодо Кремля. Французький президент попередив, якщо Україна програє війну через недостатню підтримку, то Росія почне розширювати свою агресію на інші країни, зокрема на Польщу, Румунію та Молдову. Крім того, Макрон вказував про можливість ввести французькі війська в Україну.

Фото з Макроном перед боксерською грушею жваво обговорювалось і в соціальних мережах. Там активно вважають, що президент Франції таким чином подає сигнал Путіну, що він готовий до боротьби. Інші ж жартували, що хотіли б побачити бій між президентами.

Французький тижневик Nice-Matin вважає, що таким чином Макрон показав своє мускулисте тіло, а телекомпанія CNews вказує на відмінну фізичну форму президента, який готовий до боротьби зі своїми опонентами.

Тоді як інші вказували на біцепс Макрона та можливість використати графічні програми для його зміни, що викликало багато жартів про президента. Зокрема Сандрін Руссо з Партії зелених критикує таке фото: "Яке нещастя політики!"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Макрон змінює позицію Франції щодо України та стає на бік Польщі.

Також "Коментарі" писали про канцлера Олафа Шольца, який знайшов двійника серед американських сенаторів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини