Головна Новини Світ Франція Макрон має намір відправити війська в Україну. Названо місто, куди прибуде місія
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон має намір відправити війська в Україну. Названо місто, куди прибуде місія

Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що йому доведеться відправити частину людей в Україну, про це повідомляє французьке видання Le Monde

14 березня 2024, 20:36
Поділіться публікацією:

За інформацією видання, Еммануель Макрон ще 21 лютого заявив, що у зв’язку із напруженою ситуацією у загарбницькій війні Росії проти України Франції все ж доведеться відправити частину військових в Україну.

Макрон має намір відправити війська в Україну. Названо місто, куди прибуде місія

Макрон обіцяє поміч Україні

Макрон, за інформацією французьких журналістів заявив, що "в найближчому році" йому доведеться відправити частину своїх людей в одне із міст України, а саме: в Одесу.

При цьому видання підкреслило, що вже 26 лютого президент Макрон відповів на запитання з приймальні на Єлисейських полях про можливість введення західних військ в Україну. У цій розмові президент сказав, що не можна нічого виключати як само собою зрозуміле.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон, дійсно, має намір направити частину військ в Україні, принаймні про це заявив представник комуністичної партії Фаб'єн Руссель. За його словам, президент повідомив, що змушений буде прийняти таке рішення, якщо війська країни-агресора Росії зуміють прорватися до Києва чи Одеси.

При цьому  представник ультраправої партії "Національне об'єднання" Джордан Барделла стверджує, що Макрон заявив про те, що у відношенні до України Франція не має жодних червоних ліній та обмежень. Також французькі політики стверджують, що президент показував їм карти, як росіяни можуть просуватися на фронті у бік Одеси та Києва.

Своєю чергою російський диктатор Володимир Путін пригрозив Франції у випадку надсилання військ в Україну. Загалом, за його словами, війська західних країні на війні з РФ приведуть до нових геополітичних викликів. Втім, Путін обнадіяв себе думкою про те, що західні військові жодним чином не вплинуть на ситуацію на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:30

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis


Новини