Головна Новини Світ Франція Макрон пообіцяв зміцнити співпрацю з РФ. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон пообіцяв зміцнити співпрацю з РФ. Про що мова

Президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що терористи, які атакували «Крокус-хол» у РФ раніше хотіли вчинити теракт на території його країни, повідомляє Le Parisien. За його словами, необхідно якнайшвидше знайти терористів

25 березня 2024, 13:19
Поділіться публікацією:

Філія терористичної групи "Ісламська держава", яка прийняла відповідальність за напад у концертному залі Crocus City Hall у Підмосковному регіоні РФ, вчинила кілька спроб атак на території Франції, про це заявив президент Франції Еммануель Макрон.

Макрон пообіцяв зміцнити співпрацю з РФ. Про що мова

Еммануель Макрон

Зокрема, президент Франції прокоментував рішення уряду підвищити рівень терористичної загрози в країні до максимального після інциденту в РФ.

Під час запитань про теракт у РФ, він зауважив, що та ж сама група, яка стоїть за подіями у Crocus City Hall, "здійснила кілька спроб на нашій території за останні місяці".

Раніше в резиденції французького прем'єр-міністра заявляли, що ця група представляє загрозу для Франції і брала участь у кількох нещодавно зірваних атаках у кількох країнах Європи, включаючи Німеччину і Францію.

Макрон висловив надію, що винні у теракті будуть знайдені якнайшвидше. Також він закликав продовжувати "ефективні заходи проти цих груп, які планують напади у декількох країнах", обіцяючи "зміцнити співпрацю" з Росією в цьому питанні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 22 березня в Москві стався теракт у "Крокус-холі", де група людей розстріляла росіян, які прийшли на концерт та підпалила будівлю. В результаті дуже багато загиблих та поранених. При цьому в РФ уже повязали терористів із Україною, оскільки вони начебто хотіли потрапити саме на її територію після подій у "Крокус-холі". В Україні всі звинувачення категорично відкидають, при цьому на Заході теж впевнені, що офіційний Київ не має жодного стосунку до того, що відбулося в Москві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.leparisien.fr/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини