Головна Новини Світ Росія Чому у РФ будуть нові теракти: пояснення експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому у РФ будуть нові теракти: пояснення експерта

Диктатура Путіна сприяє новим терактам

23 березня 2024, 21:02
Поділіться публікацією:

Диктаторський режим, вибудуваний у Росії, й надалі буде продукувати терористичні акти, переконаний політичний і економічний експерт Сергій Фурса.

Чому у РФ будуть нові теракти: пояснення експерта

Невідомі влаштували теракт у Москві. Фото з відкритих джерел

На думку експерта, не варто будувати конспірологічні версії причин теракту у московському "Крокусі".

"Іноді теракт — це просто теракт. Як банан — це просто банан. І виглядають дурнями Мєдвєдєв і Ко, що малюють Україну терористами. Хоча вони завжди так виглядають. Так і промахнулися ті, хто поспішив побудувати теорію змов, що Путін і Ко самі придумали теракт, щоб звинуватити українців", — написав Сергій Фурса у соцмережі.

Політексперт переконаний, що у РФ можливі нові теракти, оскільки цьому сприяє диктаторський режим Путіна.

"Путін побудував в Росії диктатуру. І православний халіфат. І там можливі теракти. На будь-якому ґрунті. Бо немає прозорої політики. Бо немає виходу накопиченого пару з-під кришки. І це буде відбуватися. Не по плану ФСБ. Просто тому що сама система так побудована. ФСБ, звісно, вміє влаштовувати теракти. Але не вони одні це вміють, люблять і практикують. Іноді терористи підривають терористів, а інші терористи висловлюють співчуття. Росія – імперія, яка пригноблює багато народів. І частина з яких готова боротися методами терактів. І це може відбутися як без допомоги Буданова, так і не під дахом ФСБ", — резюмував експерт.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини