Головна Новини Світ Франція Макрон розповів про останню розмову Франції та Росії: що загрозливо озвучили у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон розповів про останню розмову Франції та Росії: що загрозливо озвучили у Кремлі

Президент Франції Еммануель Макрон заперечив причетність України до стрілянини у Росії та не виключив можливість введення французьких військ.

7 квітня 2024, 08:25 comments1289
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Еммануель Макрон прокоментував останню розмову між міністрами Франції та Росії. За словами французького лідера, у Кремлі зробили "загрозливі" заяви щодо нібито причетності України до терактів у Москві. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на видання France24.

Макрон розповів про останню розмову Франції та Росії: що загрозливо озвучили у Кремлі

Президент Франції Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Макрон розповів, що під час першого та єдиного контакту на рівні міністрів з 2022 року, Сергій Шойгу зробив різкі заяви у бік Франції. Після слів Себастьяна Лекорню про готовність Франції почати активний обмін інформацією щодо боротьби з тероризмом, міністр оборони РФ заявив, що "київський режим нічого не робить без схвалення своїх західних кураторів", а також додав, що Росія "сподівається, що до цього не причетні французькі спецслужби". 

За словами Макрона такі заяви з Кремля звучали "загрозливо", однак не були новими з боку Росії.

"Іншими словами, це смішно. Немає сенсу і не відповідає дійсності говорити, що Франція може стояти за цим і що за цим стоять українці. Але це маніпуляція інформацією, яка сьогодні є частиною арсеналу воєнних дій Росії", — відповів Еммануель Макрон.

Крім того, Себастьян Лекорню підтвердив, що Франція не володіє інформацією щодо причетності України до теракту в Москві. Міністр оборони Франції засудив російське вторгнення та наголосив, що Париж підтримуватиме Київ стільки, скільки буде потрібно.

Французькі ЗМІ також додають, що Сергій Шойгу застеріг Париж від можливості ввести свої війська в Україну, однак Макрон не виключив такого сценарію у майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Франції та США на удари по Росії.

Також "Коментарі" писали, що в Росії відреагували на заяви Франції та пригрозили знищувати європейців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини