Головна Новини Світ Росія У Росії відреагували за заяви з Франції: пригрозили знищенням усіх європейців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відреагували за заяви з Франції: пригрозили знищенням усіх європейців

Російський пропагандист Володимир Соловйов пригрозив, що Росія за необхідності не буде проявляти "стриманість" та знищить європейців.

2 квітня 2024, 10:15 comments1916
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мер Парижа Анн Ідальго заявила, що у Франції на Олімпійських іграх не будуть раді спортсменам з Росії та Білорусі. А ось українських спортсменів французи будуть підтримувати. На ці заяви відреагував російський пропагандист Володимир Соловйов та пригрозив знищенням усіх на Заході.

У Росії відреагували за заяви з Франції: пригрозили знищенням усіх європейців

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

В ефірі свого пропагандистського шоу Володимир Соловйов переглянув відео з мером Парижа Анн Ідальго щодо підтримки українських спортсменів на Олімпіаді. Соловйов заявив, що Росія буде готова "знищувати" усіх європейців.

"Цій нацистській тварі, я хочу нагадати, що сьогодні 210 років з дня входу російських військ в Париж. Нам була байдуже тоді, нам байдуже зараз, раді ви нам чи ні. Коли нам знадобиться знищити вас усіх… ми це зробимо", — говорить Соловйов.

Далі російський пропагандист продовжив проголошувати наративи Кремля та прокоментував заяву президента Франції щодо можливості введення військ НАТО в Україну. Соловйов пригрозив, що Росія не буде проявляти "стриманість".

"Тільки спробуйте відправити свої війська, зіштовхнутись з нами у боях, і Європа здригнеться. Ми більше не будемо проявляти стриманість та надію, що ви прийдете до тями. Ви, європейці, нічого не зрозуміли, нічого не навчились, і як показує досвід після 45 року, ви не здатні пройти денацифікацію. Судячи з цього, нацистські ідеї зашиті у ваші уявлення про те, для чого ви створені", — заявив Соловйов.

Уривок з пропагандистського шоу опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії закликали відновити "історичну справедливість" та назвали країни, які мають стати частиною РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що стала відома зарплата російського пропагандиста Володимира Соловйова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

2 квітня 2024, 11:46

Якщо і хто на цій планеті може називатися нацистами, то це, в першу чергу, кацапи (рашисти). Ці тварі перевищують статус нацизму і входять в статус шовінізму і ксенофобії.Нахабство і зверхність поряд з нормальними людьми робить їх небезпечними на нашій планеті. Вони уродження диявола. Тому повинні бути нейтралізовані і приречені на неможливість репродуції. Смерть кацапам!


Новини