Головна Новини Світ Франція Макрон відреагував на погрози РФ вбивати французів і вдарити по Парижу
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон відреагував на погрози РФ вбивати французів і вдарити по Парижу

Президент Франції Еммануель Макрон засудив заяви віце-спікера російської думи про те, що військові РФ вбиватимуть французьких солдатів у разі їх відправлення в Україну, передає телеканал BFMTV

22 березня 2024, 20:38 comments1347
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон засудив заяви російських політиків, які стосуються Франції та її рішення щодо можливої відправки військових в Україну. Зокрема, він підкреслив, що слова віце-спікера російської Держдуми мають ознаку "нервозності".

Макрон відреагував на погрози РФ вбивати французів і вдарити по Парижу

Еммануель Макрон

Так, Толстой заявив, що у Росії є можливість відправити атомну бомбу на Париж. Окрім того, він істерично заявив, що окупанти вб’ють всіх французьких військових, якщо вони будуть направлені в Україну.

"Я думаю, що їхнього обурення достатньо, щоб не коментувати їх"
, – відзначив Макрон.

Також він висловив здивування із приводу такої нестриманості російських політиків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Петро Толстой заявив, що снаряд, випущений з території Росії може долетіти до Парижа десь за дві хвилини. Також він пригрозив вбивати всіх французьких військових, які будуть направлені в Україну, зокрема в Одесу.

При цьому, російські політики неодноразово заявляли, що французькі військові стануть для них ціллю №1. Хоча російський диктатор Володимир Путін запевняв, що начебто направлення військ західних держав в Україну жодним чином "не змінять" ситуацію на полі бою.

Разом з тим, відомо, що швидше за все, французькі військові у разі направлення в Україну, не будуть приймати прямої участі в боях, і їх не будуть розміщувати на лінії фронту. Ймовірно, військові охоронятимуть кордон з Білоруссю і таким чином вивільнять українських військових, які будуть скеровані у зону проведення бойових дій. Окрім того, французькі військові можуть допомагати Україні планувати операції чи ремонтувати техніку західного зразка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини