Головна Новини Світ Франція Макрон виступив за продовження діалогу з Путіним: навіщо це йому
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон виступив за продовження діалогу з Путіним: навіщо це йому

Макрон заявив, що потрібно розмовляти з усіма

1 вересня 2022, 21:25
Поділіться публікацією:

Лідер Франції  Еммануель Макрон  наголосив, що виступає за те, щоб продовжити діалог з  президентом РФ Володимиром Путіним. Президент Франції переконаний, що  необхідно спілкуватись з всіма, найперше з тими, "з ким ми не згодні". Про це  повідомило видання  Le Figaro.

Макрон виступив за продовження діалогу з Путіним: навіщо це йому

Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

Очільник  Франції  сьогодні, 1 вересня, мав  розмову  з  дипломатами своєї країни. Він заявив, що в будь-який час готовий вести   діалог. Разом з тим, президент Франції  зазначив, що Туреччина не має  бути одною країною, яка зараз налагодила діалог  з Росією.

"Ми не повинні піддаватися будь-якій помилковій моралі, яка зробить нас безсилими. Робота дипломата — розмовляти з усіма, особливо з людьми, з якими ми не спілкуємося. Тому ми будемо продовжувати це робити (говорити з Путіним — ред.) у згоді з нашими союзниками", -  наголосив Макрон.

Важливо, що очільник Франції  переконаний, що  головна  військова   ціль Кремля  - це розділити  Європу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Макрон після тривалої перерви знову зателефонував ПутінуПрезидент Франції Еммануель Макрон знову подзвонив Володимиру Путіну. Політики говорили про Запорізьку АЕС та війну на території України. У Кремлі повідомили, що Путін та Макрон поговорили про ситуацію, що склалася навколо Запорізької АЕС та наголосили на важливості відправлення місії МАГАТЕ до станції.  Путін заявив про готовність запросити експертів з Червоного Хреста та ООН до колонії в Оленівці, де під час теракту росіян загинули українські військові, що були в полоні.  Окрім цього, очільник Кремля розповів Макрону про реалізацію "зернової угоди".  У підсумку, як повідомляють у Кремлі, сторони домовились й надалі підтримувати контакт для вирішення  питань.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини