Головна Новини Світ Франція Макрон знову прокоментував свою заяву про відправку військ в Україну: що сказав політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон знову прокоментував свою заяву про відправку військ в Україну: що сказав політик

Слова французького президента викликали значний резонанс у світі

29 лютого 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

Французький президент Емманюель Макрон прокоментував свою нещодавню заяву щодо ймовірного введення військ країн НАТО в Україну.  Тож цього разу політик, запевнив, що його позиція у цьому питанні є зваженою та продуманою.

 Макрон знову прокоментував свою заяву про відправку військ в Україну: що сказав політик

Емманюель Макрон (фото з відкритих джерел)

 Нову заяву він зробив у кулуарах урочистого відкриття Олімпійського селища в Сан-Сен-Дені, пише Le Monde. Але Макрон відмовився від "геополітичних коментарів".

"Це досить серйозне питання. Кожне слово, яке я вимовляю на цю тему, є зваженим, продуманим і виваженим", – підкреслив президент Франції.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Франції пояснили, що могли б робити війська НАТО на війні в УкраїніПрем'єр-міністр Франції Габріель Атталь пояснив детальніше слова Еммануеля Макрона щодо можливості в майбутньому відправити французькі військові сили на війну в Україну. За його словами французькі солдати могли б виконувати три основні завдання. Під час виступу в Сенаті Габріель Атталь підтвердив слова Макрона про можливість Франції відправити в Україну свої війська. 

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що Путін розповів, що буде, якщо в Україну відправлять війська із країн НАТО. Російський диктатор Володимир Путін знову вирішив почати козир під назвою – ядерний шантаж. Президент РФ пригрозив ядерними ударами після заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправку західних військ до України.  Свої погрози глава Кремля озвучив під час звернення до росіян 29 лютого.
 Володимир Путін продовжив, наголосивши, що "вони повинні зрештою розуміти, що у нас теж є зброя – і знають про це, зараз тільки я сказав – теж є зброя, яка може вражати цілі на їхній території".
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини