Головна Новини Світ Росія Пішли погрози: Путін розповів, що буде, якщо в Україну відправлять війська із країн НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішли погрози: Путін розповів, що буде, якщо в Україну відправлять війська із країн НАТО

Диктатор заговорив про "реальну загрозу" ядерної війни, яка означатиме знищення людства

29 лютого 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін знову вирішив почати козир під назвою – ядерний шантаж. Президент РФ пригрозив ядерними ударами після заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправку західних військ до України. Як повідомляє портал "Коментарі", свої погрози глава Кремля озвучив під час звернення до росіян 29 лютого.

Пішли погрози: Путін розповів, що буде, якщо в Україну відправлять війська із країн НАТО

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Ми пам'ятаємо долю тих, хто колись направляв свої контингенти на територію нашої країни. Але тепер наслідки для можливих інтервентів будуть набагато трагічнішими", — висловився господар Кремля.

Володимир Путін продовжив, наголосивши, що "вони повинні зрештою розуміти, що у нас теж є зброя – і знають про це, зараз тільки я сказав – теж є зброя, яка може вражати цілі на їхній території".

"Все, що вони вигадують зараз, чим лякають увесь світ, що це може призвести до конфлікту з використанням ядерної зброї – а значить, знищенням цивілізації. Вони чогось цього не розуміють, чи що?", – заявив президент РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — резонансна заява французького президента Еммануеля Макрона про те, що, можливо, доведеться відправити в Україну західні війська для стримування російської агресії, продовжує залишатися однією з топ-тем кінця лютого. І хоч лідери інших європейських держав, а також керівництво НАТО, зараз масово спростовують таку ймовірність, як і США, сам факт дискусії на цю тему вже тішить. Про що свідчить хід Макрона? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – яка країна НАТО не виключає відправлення військ до України та підтримує заклик Макрона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини