Головна Новини Світ Франція Міністра Франції допитали у справі про зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністра Франції допитали у справі про зґвалтування

Поки міністр був на допиті тільки в якості свідка

16 грудня 2020, 16:38
Поділіться публікацією:

Французький міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманін був знову допитаний у справі про зґвалтування Софі Паттерсон-Спатц, яке два роки тому суд відхилив. Цього літа справу знову було відновлено. Про це інформує сайт France24.

Міністра Франції допитали у справі про зґвалтування

ФОТО: З відкритих джерел


Адвокати Дарманіна повідомили, що він був допитаний двома слідчими. Під час допиту він перебував у статусі допоміжного свідка. Однак це більше означає те, що міністр всього за крок від пред"явлень йому звинувачень у зґвалтуванні Софі Паттерсон-Спатц. Хоча сам він усе заперечує. Каже лише про те, що все було з обопільної згоди.


У 2018 році дівчина звинуватила Жеральда Дарманіна в сексуальних домаганнях і в зґвалтуванні. За її словами, в листопаді 2009 року після спільної вечері в клубі вона вирушила з міністром у номер готелю. Софі збиралася попросити знайомого переглянути вирок, винесений їй у 2004 році за шантаж колишнього хлопця. На той час він очолював юридичний відділ, і дівчина розраховувала на його допомогу. Але усе закінчилось не так, як вона уявляла. Варто зазначити, що влада у той момент підтримали Дарманіна.


Дана справа була кілька разів відхилено і в червні поточного року було відновлено. Судді апеляційної інстанції в Парижі призначили нове розслідування після того, як Софі звернулася до вищого суду Франції. Якщо будуть представлені серйозні докази, його статус зміниться з допоміжного свідка на обвинуваченого.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що  за звинуваченням у зґвалтуванні  заарештовано відомого модельєра, а також про те, що в Японії засудили до смертної кари "вбивцю з Twitter".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини