Головна Новини Світ Франція Не просто божевільний: колишній президент Франції розповів чого чекати від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Не просто божевільний: колишній президент Франції розповів чого чекати від Путіна

Франсуа Олланд розповів, чого насправді слід очікувати від Путіна

1 лютого 2023, 22:10 comments4016
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін не  божевільний. Він  є "радикально раціональним" лідером.  Про це заявив  екс-президент Франції Франсуа Олланд, відповідаючи на питання американського видання  Politico.

Не просто божевільний: колишній президент Франції розповів чого чекати від Путіна

Олланд і Путін (фото з відкритих джерел)

"Він – радикально раціональна людина або раціонально радикальна людина, як вам завгодно. У нього є свої доводи, і в цих рамках він готовий застосувати силу. Він здатний зрозуміти тільки динаміку [сили], яку ми можемо налаштувати проти нього", –  висловив свою думку  Олланд.

Як стверджує колишній  французький  президент,  керівник  Кремля, плануючи свої дії,  поступає  за переконанням, що мине  час і  Захід втомиться надавати підтримку  Україні й  піде на мирні переговори, що будуть  вигідні для Москви.

Олланд дотримується думки,  що  президент РФ  схоче закріпити   російські  військові досягнення  на території України  та буде готовий до спроби стабілізації  конфлікту, надіючись, що громадськість  Заходу не схоче витка  нової ескалації. Саме на  цьому фоні  господар Кремля спробує  розпочати мирні переговори.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Франція чекає на "чорний четверг". Завтрашній день, 19 січня, у Франції вже встигли назвати "чорним четвергом". Згідно з інформацією, наданою місцевими ЗМІ, жителі країни мають намір організувати масштабний мітинг з метою повалення нинішнього уряду в тому випадку, якщо буде ухвалено пенсійну реформу, яка передбачає підвищення пенсійного віку до 64 років (на даний момент – 62 роки). Протести проти внесення змін до цього законодавства майже зі стовідсотковою ймовірністю розпочнуться завтра, у четвер. На негативний настрій французів встиг відреагувати і сам уряд, який, побоюючись провокацій, скасував безліч авіарейсів і звернувся до жителів країни з проханням утриматися від поїздок громадським транспортом, особливо в годину пік.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини