Головна Новини Світ Франція Після погроз Байдена Макрон вирішив поговорити з Путіним та Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Після погроз Байдена Макрон вирішив поговорити з Путіним та Зеленським

Західні розвіддані підтверджують підозрілі переміщення російських військ до кордону України.

8 грудня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Ці розвідки не можуть не викликати занепокоєння, адже концентрація російських військ біля українського кордону не зменшується. З огляду на загострену ситуацію президент Франції Еммануель Макрон проведе переговори з президентом Росії Володимиром Путіном та президентом України Володимиром Зеленським. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє BFM TV, посилаючись на прес-службу Єлисейського палацу.

Після погроз Байдена Макрон вирішив поговорити з Путіним та Зеленським

Президент Франції Макрон. Фото: aa.com.tr

Макрон налаштований на діалог з лідерами України та Росії, щоб спробувати зняти напружену ситуацію, яка виникла поблизу українського кордону та в стосунках між країнами.

У Парижі дуже екстрено ухвалили рішення про розмову із Зеленським та Путіним. Цьому послужило попередження президента США Джо Байдена про те, що Захід має намір посилити тиск на Росію, задіявши всі можливі важелі. Особливий акцент було зроблено на економічному тиску на Росію. Байден не вказав прямо, але низка ЗМІ повідомила, що економічні санкції мають на увазі зупинку "Північного потоку-2". Також глава Білого Дому не прийняв ультиматум Путіна щодо "червоних ліній" щодо членства України в НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Держдепі США заявили, що президент Росії Володимир Путін своїми заявами всіляко показує, що він не відмовився від своєї ідеї – відновити Радянський Союз. Реалізацією своїх планів щодо відтворення СРСР Путін хоче увійти в історію.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – Байден попередив Путіна – від атаки на Україну краще відмовитись. Інакше наслідки для Росії будуть плачевними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини