Головна Новини Світ Франція Після візиту до Києва Макрон хоче до Москви, але є одна умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Після візиту до Києва Макрон хоче до Москви, але є одна умова

Президент Франції не бачить нічого поганого, що він продовжує спілкуватися із президентом РФ Путіним, намагаючись донести до нього позицію Заходу

17 червня 2022, 08:15 comments2102
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон не бачить проблем для того, щоб незважаючи на повну ізоляцію Росії через розв'язану війну проти України вирушити до Росії на переговори Путіним. Французький лідер наголосив, що ця поїздка справді може відбутися, але за певних "попередніх умов". Як передає портал "Коментарі", Макрон заявив в інтерв'ю французькому телеканалу TF1.

Після візиту до Києва Макрон хоче до Москви, але є одна умова

Еммануель Макрон. Фото GETTY IMAGES

Свої постійні спроби поговорити з Путіним телефоном Еммануель Макрон пояснив особливою роллю Франції. Французький президент не виключає, що він погодиться на візит до Росії, щоб віч-на-віч переговорити з президентом Росії Володимиром Путіним, але, каже, що це відбудеться тільки в тому випадку, якщо від Москви надійде сигнал про необхідність такого візиту і готовність розмовляти.

"Я продовжу говорити з ним "Ред. Путіним" з відома президента України та за умови, що це принесе користь", – зазначив президент Франції.

Лідер французів зазначив, що згадані ним передумови станом на сьогодні не виконані.

За словами Еммануеля Макрона, його контакти з Путіним не вплинули на відносини із владою в Україні. При цьому президент Франції нагадав, що він був першим європейським лідером, який ухвалив на офіційному рівні Володимира Зеленського між першим та другим туром президентських виборів у 2019 році.

Читайте також на порталі "Коментарі" – глава МЗС Росії Сергій Лавров уже каже, що Росія не вторгалася до України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Херсоні першими за паспортами РФ прийшли представники однієї з партій України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.tf1info.fr/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини