Головна Новини Світ Франція Президент Франції отримав незвичний пакунок – відрізаний палець людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Франції отримав незвичний пакунок – відрізаний палець людини

Еммануелю Макрону поштою надіслали відрізаний палець людини.

13 липня 2023, 15:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Французькі ЗМІ повідомляють, що президентові Франції Еммануелю Макрону надіслали поштою відрізаний палець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Valeurs actuelles.

Президент Франції отримав незвичний пакунок – відрізаний палець людини

Президент Франції Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Відрізаний палець виявили пізно ввечері, тому він був залишений на зберігання у холодильник охоронців Єлисейського палацу — офіційної резиденції президента Франції.

Згідно з інформацією французького видання Valeurs actuelles особу, якій належить палець було ідентифіковано та розпочато процес розслідування. Однак інші подробиці інциденту не повідомляються. Макрон та чиновники Єлисейського палацу відмовились коментувати ситуацію з відрізаним пальцем.

Інцидент стався за тиждень до національного свята Франції День взяття Бастилії, а також перед початком саміту НАТО у Вільнюсі, де приймались рішення щодо безпекових гарантій для України.

Це вже не вперше, коли державні установи отримують частини органів. Минулого року українські посольства у кількох європейських країнах, зокрема Іспанії, Польщі, Австрії, Угорщині, Нідерландах та Хорватії отримали пакунки з закривавленими очима.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Еммануель Макрон назвав головні причини масштабних протестів у Франції. За його словами це відеоігри та соціальні мережі. Цікаво, що  у Франції, де тривали масштабні протести через вбивство 17-річного хлопця, зібрали гроші поліцейському, який у нього стріляв. Зібрана сума скала близько 1,5 млн євро.

Також "Коментарі" писали, що Франція змінила свою позицію щодо України в НАТО. Тепер вона інакша ніж була у 2008 році на саміті в Бухаресті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини