Головна Новини Світ Франція Ніколи не погодимося, що Росія є стороною конфлікту, - Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколи не погодимося, що Росія є стороною конфлікту, - Путін

За словами президента Росії, про те, що РФ – сторона конфлікту, не сказано у мінських угодах

13 листопада 2021, 10:46 comments1092
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що у Москві ніколи не погодяться з тим, що РФ є однією зі сторін збройного конфлікту на Донбасі. Глава Кремля зазначив, що такі твердження не закріплені у мінських домовленостях. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на РИА Новости.

Ніколи не погодимося, що Росія є стороною конфлікту, - Путін

Володимир Путін. Фото: Інтерфакс

"У мінських угодах ніде не сказано, що Росія є стороною конфлікту. Ми ніколи з цим не погоджувалися та не погодимося. Ми такими не є", — сказав Володимир Путін.

Нагадаємо, що Кремль розжарює ситуацію. У Сполучених Штатах Америки попередили союзників у ЄС, що Росія може готуватися до потенційного вторгнення на територію України у зв'язку з тим, що напруга між Євросоюзом та РФ посилюється через міграційну кризу, яка штурмує кордони європейських країн з боку Білорусі.

Експерти розповіли виданню "Коментарі" як нашій державі реагувати на заяву західних ЗМІ, а також наскільки ймовірним є вторгнення Російської Федерації до України.

Крім того, і в Росії відреагували на інформацію щодо потенційного вторгнення в Україну. У Кремлі спростовують таку інформацію, заявляючи, що РФ не має таких планів.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що колишній голова МВС Арсен Аваков вважає, що українське керівництво має мати план, як діяти у разі смерті президента Росії Володимира Путіна. Цей сценарій має опрацьовуватися. При владі на столі мають лежати, умовно кажучи, 6-7 папок, у яких має бути прописаний докладний інструктаж дій у кожному з можливих сценаріїв. Окремо має бути сценарій, як діяти, якщо Путін відмовиться від мирної передачі влади, окремо сценарій на той випадок, якщо у самій Росії розпочнуться хвилювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василий

13 листопада 2021, 20:26

А кто же оформляет жителям Донбасса российское гражданство? И вооружает их российским оружием?И эти российские граждане воюют с Украиной ,и за их спинами стоят регулярные российские войска.Россия воткнула Украине нож в спину .Весь мир это видит и бессмысленно это отрицать.

Олег Н.

13 листопада 2021, 19:34

Таки наш великий Президент В.В.Путин-Таврический всё ещё снисходит до объяснений дебильных хохляцких выдумок. Очень он добрый человек. Надолго ли?

Иван

13 листопада 2021, 14:06

"Президент Российской Федерации Владимир Путин заявил, что в Москве никогда не согласятся с тем, что РФ является одной из сторон вооруженного конфликта на Донбассе". Вова, а в Крыму???

Ігор

13 листопада 2021, 12:23

Наші патріоти отримують те, що завжди сіяли в світі. Кричать про віру в Бога, всю Україну вкрили православними попівнями, а біблійний приклад завоювання Ізраїлю у 600 – 700 роках до нашої ери Ассирією за брехню, продажність, корупцію не вивчили. В наш час заполонили всі офшори брудними грошима; занурили світ у брехню та шахрайство, корупцію; виховали/навчили Манафорта якій привів Трампа. Навіть той шаман, який штурмував Білий дім зізнався в помилках – наші патріоти, по москальському – ніколи. Навіть Імперія зла дає світу якусь користь: енергоносії; представництва у Москві купують технічно-складні товари, а потім поставляють в Україну. Бо напряму з патріотичними шахраями ніхто не ризикне працювати – куми на посадах все привласнять і патріотично не зізнаються. А скільки військового зла несли світу у складі комуністичної імперії. Або просто з жадібності: хотіли отримати у два разі більше, ніж дозволяла потужність – дали світу Чорнобиль. І ні своїм ні світові не зізнавались, як патріоти, по москальському. Жодного гарного прикладу, одна шкода.

Олег

13 листопада 2021, 11:51

А може такої країни як Росія не має

зелёная плесень

13 листопада 2021, 11:25

рашка уважает только силу, а не порожняк "глубокой озабоченности" и попкошлёпных "санкций". на газопроводы в обход Украины фрицев уже подсадили, сейчас впихнут армию нелегалов, да и развалят ЕС.


Новини