Головна Новини Світ Франція США та Китай домовилися проводити переговори між військовими
commentss НОВИНИ Всі новини

США та Китай домовилися проводити переговори між військовими

За інформацією інсайдерів, чиновники з Пекіна та Вашингтона погодилися налагодити процес переговорів між військовим керівництвом.

20 листопада 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

США та Китай домовилися "відкрити канали зв'язку" між військовим керівництвом двох країн, щоб налагодити переговори хоча б у таких галузях, як кібербезпека, космос та ядерне озброєння. Про це йдеться у матеріалі Bloomberg. За інформацією інсайдерів, чиновники з Пекіна та Вашингтона погодилися налагодити процес переговорів між військовим керівництвом. Лідер Китаю Сі Цзіньпін на саміті із Байденом погодився підтримати такі дискусії.

США та Китай домовилися проводити переговори між військовими

США (фото з відкритих джерел)

Як саме проходитимуть переговори та чи вдасться реалізувати цю ідею – невідомо. Поки що Білий дім намагається розробити відповідну стратегію. Зокрема, слід розробити стратегії поведінки та очікувань країн у таких сферах, як кібербезпека, космічна та ядерна зброя. Один з інсайдерів розповів, що це не буде такий самий формат переговорів, як був між США та Радянським Союзом. Якщо поновити переговори між військовими вдасться, це стане ще однією ознакою розморожування зв'язків між двома найбільшими економіками світу. Важливо, що глава Пентагону Ллойд Остін досі не розмовляв зі своїм колегою у міністерстві оборони Китаю. Адміністрація Байдена досі обережно ставилася до поновлення попередніх форматів переговорів.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден передав свої повноваження. Як стало відомо, глава американської держави тимчасово передав свої повноваження віцепрезиденту Камалі Харріс. У цей час Байден проходитиме щорічне медичне обстеження, а для цього буде потрібна анестезія.

У зв'язку з вищеописаними обставинами Байден тимчасово зможе виконувати свої обов'язки. Харріс виконуватиме свою роботу з офісу, який був відведений їй для виконання обов'язків віцепрезидента.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини