Головна Новини Світ США Президент США Джо Байден передав свої повноваження віцепрезиденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент США Джо Байден передав свої повноваження віцепрезиденту

Така процедура вже відбувалася у США під час президентства Джорджа Буша у 2002 та 2007 роках.

19 листопада 2021, 18:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден передав свої повноваження. Про це пише видання CNN.

Президент США Джо Байден передав свої повноваження віцепрезиденту

Джо Байден, фото з Twitter/krymrealii

Як стало відомо, глава американської держави тимчасово передав свої повноваження віцепрезиденту Камалі Харріс. У цей час Байден проходитиме щорічне медичне обстеження, а для цього буде потрібна анестезія.

У зв'язку з вищеописаними обставинами Байден тимчасово зможе виконувати свої обов'язки. Харріс виконуватиме свою роботу з офісу, який був відведений їй для виконання обов'язків віцепрезидента.

Як зазначила речник Білого дому Джен Псакі, ця процедура вже відбувалася у США під час президентства Джорджа Буша у 2002 та 2007 році. Це відбувається згідно з зазначеною в конституції процедурою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що після заяви президента Болгарії Румена Радєва про малоефективність санкцій проти Росії та належність анексованого Криму до Росії до Міністерства закордонних справ України запросили посла Болгарії у Києві Костадіна Коджабашева. У головному дипломатичному відомстві розповіли, що довели до відома посла, що публічні висловлювання лідера болгар про те, що Крим сьогодні – це російська територія є неприпустимими.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що лікарі попереджають про небезпеку популярного препарату – аспірину. Препарат приймають як болезаспокійливе та для розрідження крові. Крім того, ці ліки приймають на регулярній основі для зниження ризику серцевого нападу або інсульту. Перед тим як приймати таблетки, пацієнтам слід проконсультуватися з лікарем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини