Головна Новини Світ Франція США вивчають способи обмеження доступу РФ до криптовалют
commentss НОВИНИ Всі новини

США вивчають способи обмеження доступу РФ до криптовалют

Зараз у США вивчається це питання

9 березня 2022, 00:25
Поділіться публікацією:

У США вивчають питання обмеження доступу Росії до криптовалют. Про це повідомляє заступник держсекретаря Вікторія Нуланд.

США вивчають способи обмеження доступу РФ до криптовалют

Криптовалюти - фото з відкритих джерел


За словами Нуланда, зараз у США вивчається це питання, а також проводяться консультації з європейськими союзниками та партнерами.


"Ми могли б зробити більше разом, щоб закрити цей небезпечний кран доходів (доступ РФ до криптовалют. — Ред)", — заявила вона.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що англійці вже ухвалили рішення про відмову від імпорту в країну нафти з Росії до завершення 2022 року. За час перехідного періоду ринок зможе заповнити товар із Росії, частку якого припадає 8 відсотків у загальному імпорті нафти. Але при цьому більша частка нафтопродуктів з Росії на ринку дизельного палива. Важливо, що 18 відсотків потреб у цьому енергоносії британських споживачів забезпечували постачання дизельного пального із РФ.


А США пропонують частково закрити небо в Україні. У США представники політичної еліти підписали листа для адміністрації президента Джо Байдена із закликом до введення обмеженої зони, де заборонені польоти. Щоб створити заборонену для польотів зону, льотчики НАТО повинні були спочатку знищити російську протиповітряну оборону і російські літаки, що її порушують. У суботу президент Росії заявляв, що розглядатиме будь-яку країну, яка оголосить заборонену для польотів зону, як учасника військового конфлікту. Раніше Байден повідомляв, що заборонена для польотів зона розпочне війну між НАТО та Росією. У листі підписанти закликають до захисту гуманітарних коридорів. Підписанти наголошують, що це необхідно для захисту цивільного населення та подолання гуманітарної кризи та запобігання подальшому загостренню конфлікту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини