Головна Новини Світ Франція У Франції під час святкування Нового року спалили 874 автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції під час святкування Нового року спалили 874 автомобілі

У МВС Франції повідомили, що в країні у новорічну ніч хулігани часто підпалюють автомобілі

1 січня 2022, 23:40
Поділіться публікацією:

У французьких містах новорічної ночі зловмисники підпалили майже дев’ять сотень автомобілів.  Поліціянти вже знайшли та затримали 441 палія. Про це інформує  медіа La Depeche.

У Франції під час святкування Нового року спалили 874 автомобілі

Поліція знайшла винних (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ цієї країни, новорічної ночі місцеві  палії запалили 874   авто. Працівники поліції активно розшукують хуліганів, які були причетні до цього. Частину підозрюваних, а саме -441 француза за це затримали, з них  — 381 громадянина заарештували.

Очільник правоохоронного відомства країни Жеральд Дарманен зазначив, що  саме новорічної ночі палії люблять підпалювати чиїсь авто. Зокрема, у 2019 році під час новорічних святкувань було підпалено ще більше – понад 1300 авто. Тоді знайшли та притягнули до відповідальності  майже 400 винуватців.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Казахстані згоріла новорічна ялинкаВ республіці Казахстан, в місті Тараз, який є регіональним центром Жамбильської області, в новорічну ніч палало новорічне дерево. Правда, новорічна ялинка була привезена не з лісу, прикрасили штучну красуню. За інформацією, що розмістив в соціальних мережах  Департамент з надзвичайних ситуацій Жамбильського регіону, в пожежі, яка виникла на центральній площі міста "Арбат", на щастя, ніхто не постраждав. Жертв та потерпілих не було. Вогонь палав на площі розміром 15 квадратних метрів. Загасили вогняну стихію  в 00:20, що було причиною загоряння, не сповіщають. На виклик в центр міста виїхало 14 казахстанських надзвичайників, які були сповіщені за сигналом тривоги. Також вогонь гасили чотири автомобілі рятувальної служби.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини