Головна Новини Світ Франція У Франції продають будинки за 1 євро: які умови
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції продають будинки за 1 євро: які умови

У Франції в комуні Рубе почали розпродаж житла за смішною ціною, а саме за 1 євро (33,5 гривні)

23 травня 2021, 13:20 comments2579
Поділіться публікацією:

Будиночок у Франції за 1 євро — дуже приваблива і цікава пропозиція, чи не так? У комуні Рубе, розташованій біля бельгійського кордону, почали розпродавати будинки за смішною ціною. З чим це пов'язано і які умови?

У Франції продають будинки за 1 євро: які умови

У Франції продають будинки за 1 євро / Фото: PIxabay

У комуні Рубе виставили на продаж покинуті будинки, яких налічується близько 2,5 тисяч.

Власник, який купив вказану нерухомість за 1 євро, зобов'язаний буде зробити в ній ремонт. Згідно з угодою він не має права продавати такий будинок протягом 5 років. Таким чином влада хоче привернути увагу нових жителів.

Така ж акційна пропозиція діє і в іншій комуні Франції, а саме в Шан-дю-Буль, де проживає близько 400 осіб. Там кожен охочий може придбати ділянку під забудову. Ціна квадратного метра території обійдеться усього в 1 євро. Це місце із незайманою природою називають ідеальним для відпочинку від міського шуму і суєти.

Відомо, що в селі 25% будинків належать британцям, які приїжджають сюди у відпустку. Однак мер виступив за залучення постійних жителів. За його словами, пріоритет надаватиметься сім'ям, у яких є діти.

Нагадаємо, якщо ви мріяли про будиночок в Італії, то у вас з'явилася можливість її реалізувати. На Сицилії — найбільшому острові Середземного моря, що належить Італії, а саме в місті Кастільоне-ді-Сицилія, туристам пропонують придбати будинок за 1 євро. Які умови ставлять покупцям, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мальовничому італійському регіоні Кампанія місцева влада розпродає будинки історичного селища Бісаччі, щоб не допустити повного запустіння віддалених від міст сіл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини