Головна Новини Світ Франція У Франції штормове море вбиває людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції штормове море вбиває людей

У регіоні оголосили тривогу через негоду, дощів і повеней

16 вересня 2021, 16:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У штормовому морі у Франції загинули люди. Про це повідомляє видання BBC.

У Франції штормове море вбиває людей

Дев'ять людей потонули у морі під час шторму. Фото: BBC / NIGEL GLYNN

Як стало відомо, на півдні країни в Середземному морі загинули дев'ятеро людей. Повідомляється, що хвилі віднесли їх на глибину під час купання у шторм. П'ятеро людей потонуло неподалік від міста Еро, двоє поблизу Буш-дю-Рон і ще двоє на пляжі невеликого містечка під назвою Лекат.

Співробітники рятувальної служби з Еро намагалися врятувати 12 осіб, яких віднесло течією від берега, але витягнути на сушу вдалося тільки сімох, інші потонули.

Після цього в регіоні оголосили тривогу через негоду, дощів і повеней. Рятувальники закликають людей не заходити в воду під час шторму.

Чиновники припускають, що люди купаються під час шторму через досить високу температуру повітря -24 градуси за Цельсієм.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в китайській провінції Сичуань здригалася земля. Підземні поштовхи фахівці зафіксували в повіті Лусянь. Вони повідомили, що епіцентр землетрусу знаходиться на глибині 10 кілометрів. Громадян, які проживають у небезпечних районах, евакуюють. Кілька людей отримали поранення під час землетрусу. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що ситуація з повенями у Франції погіршилася. З'явилися перші жертви. Рятувальники евакуюють громадян через те, що дороги та поля перетворюються на річки. Зазначається, що найбільше постраждали будинки та інфраструктура у населених пунктах, які знаходяться між містами Ним і Монпельє. Одну людину вдарило блискавкою. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини