Головна Новини Світ Франція У Франції співробітник McDonald's скоїв суїцид прямо перед рестораном
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції співробітник McDonald's скоїв суїцид прямо перед рестораном

Спочатку хлопець хотів накласти на себе руки в своєму будинку

4 вересня 2021, 23:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Біскарросі, комуні на південному заході Франції в департаменті Ланди, співробітник всесвітньо відомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's вчинив самогубство прямо біля місця, де працював. Про це пише видання Francebleu.

У Франції співробітник McDonald's скоїв суїцид прямо перед рестораном

Скріншот Google Maps. Фото: francebleu

Повідомляється, що 20-річний працівник фаст-фуду наклав на себе руки в ніч з 31 серпня на 1 вересня. Вранці його знайшли повішеним на будівлі того самого ресторану, в якому він працював.

У прокуратурі підтвердили, що загиблий дійсно останнім часом працював в McDonald's. Для з'ясування обставин смерті відкрито розслідування. Правоохоронці зазначають, що все вказує на те, що це було самогубство. Версія вбивства не розглядається.

Як стало відомо, передсмертної записки молодий хлопець не залишив. Причина, яка могла підштовхнути його на такий крок також залишається на цей момент загадкою.

За словами джерела, у загиблого останнім часом була депресія. В ту ніч він спочатку намагався накласти на себе руки в своєму будинку. Однак з якихось причин він вирішив все ж зробити це прямо на будівлі, де працював.

Також в ході розслідування було встановлено, що зв'язок трагедії, що трапилася і професійною діяльністю загиблого виключена.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Індії підліток скоїв суїцид через програш в онлайн-грі. Хлопець поговорив зі своєю матір'ю по телефону, а через деякий час їй зателефонувала дочка і повідомила, що знайшла брата повішеним у своїй кімнаті. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що відомий американський музикант наклав на себе руки. Тіло рокера знайшли в його будинку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини