Головна Новини Світ Азія В Індії підліток скоїв суїцид через програш в онлайн-грі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії підліток скоїв суїцид через програш в онлайн-грі

13-річний хлопчик програв в грі 40 тисяч рупій

31 липня 2021, 17:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У великому штаті Мадхья-Прадеш в Індії 13-річний хлопчик наклав на себе руки після того, як програв велику суму в мобільній грі. Про це інформує видання Times of India.

В Індії підліток скоїв суїцид через програш в онлайн-грі

В Індії підліток програв в мобільній грі і наклав на себе руки. Фото з відкритих джерел

Джерело повідомляє, що тіло дитини було виявлено сестрою підлітка в будинку, де вони проживали всією сім'єю. Перед тим, як вчинити суїцид, хлопчик залишив передсмертну записку, в якій попросив у своєї матері вибачення за те, що витратив 40 000 рупій (приблизно 14 500 гривень) з її рахунку.

Як повідомила мати загиблої дитини, в той фатальний день, поки вона перебувала на роботі, їй прийшло повідомлення на телефон про транзакції на суму 1500 рупій. Після цього жінка поговорила про це з сином по телефону, а через деякий час їй зателефонувала дочка і повідомила, що знайшла брата повішеним у своїй кімнаті.

Відразу після цього батьки вирушили додому і відвезли сина до лікарні, сподіваючись на те, що його ще можна врятувати. Однак лікарі заявили, що коли дитину доставили в медичний заклад, вона вже була мертвою.

У поліції повідомляють, що телефон дитини досліджуватимуть судово-медичні експерти. До слова, мама загиблого хлопчика працює в лабораторії патології державної лікарні, а його батько є патологоанатомом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що індійського актора і блогера з TikTok судитимуть за "самогубство". Його роликом в популярній соціальній мережі зацікавилася поліція і незабаром знаменитість чекає суд.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в США під час виконання челенджу з TikTok померла дитина. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини