Головна Новини Світ Франція У Міноборони РФ розповіли по яких об'єктах у Києві готуються завдати ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ розповіли по яких об'єктах у Києві готуються завдати ударів

Міноборони Росії заявило, що завдасть ударів по технологічним об'єктам СБУ та 72-го головного центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві

1 березня 2022, 16:44 comments1073
Поділіться публікацією:

У Міноборони Росії заявили, що завдадуть ударів по технологічним об'єктам СБУ та 72-му головному центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Міноборони РФ розмістили "РІА Новини".

У Міноборони РФ розповіли по яких об'єктах у Києві готуються завдати ударів

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

Окупанти попереджають, що мають намір продовжити ракетний обстріл території України, зокрема, погрожують завдати ударів по важливих об'єктах у столиці України.  

При цьому в російському Міноборони не приховують, що внаслідок обстрілу може постраждати мирне населення України. Окупанти радять українцям, які проживають неподалік ретрансляційних вузлів, залишити свої будинки, оскільки по них теж може бути завдано удару.  

Міноборони Росії також повідомило, що після того, як РФ розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну, істотно збільшилася кількість інформаційних атак на державні органи РФ. До того ж, з України почало надходити дуже багато погроз з боку України. Загрози одержують також звичайні росіяни. У Міноборони РФ вважають, що атаки проводить 72-й головний центр інформаційно-збройних сил України та сили кібероперацій СБУ. Саме з цим пов'язані наміри Кремля здійснити нову атаку.

Зазначимо, деякі підконтрольні російській владі ЗМІ вже повідомляли, що будівля 72-го навчального центру інформаційно-психологічних операцій ЗСУ у Броварах зруйнована.

Також видання "Коментарі" повідомляло — експерти розповіли, чому через вторгнення в Україну економіка РФ на межі. Проте експерти попереджають, що це ще далеко не найгірший сценарій для Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини