Головна Новини Світ Франція У Парижі легковик на великій швидкості врізався в терасу кафе: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі легковик на великій швидкості врізався в терасу кафе: є загиблі (ВІДЕО)

За попередніми даними, водій дуже перевищив швидкість

30 липня 2021, 10:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Франції водій легкового автомобіля протаранив терасу кафе. Про це повідомляє телеканал BFM.

У Парижі легковик на великій швидкості врізався в терасу кафе: є загиблі (ВІДЕО)

У Франції легковик протаранив терасу кафе. Фото: Depositphotos

Як стало відомо, інцидент стався вчора ввечері, 30 липня, на вулиці Гі Моке в XVII окрузі Парижа. Повідомляється, що, за попередніми даними, водій легковика рухався з сильним перевищенням максимально допустимої швидкості та в'їхав у терасу кафе, а потім від удару транспортний засіб перекинувся на бік.

В результаті події одна людина загинула і ще шестеро постраждали. Серед постраждалих знаходиться і пасажир автомобіля, який виявився заблокованим всередині.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Правопорушнику вдалося сховатися. Зараз його розшукують правоохоронці. Всі обставини інциденту встановлюються.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іспанії водій легковика влетів у терасу закладу, на якій знаходилися відвідувачі. В результаті події постраждали щонайменше дев'ять осіб. До цього числа також входить сам водій. На місце події прибули медики та поліціянти. Правоохоронці затримали порушника. Потерпілі були госпіталізовані в найближчі медичні установи. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі пасажирський автобус, який перевозив дітей, зіткнувся з вантажівкою. Повідомляється, що в результаті події постраждали 12 осіб. На місце інциденту прибули медики, які оглянули постраждалих і за необхідності деяких доставляли до лікарні. Детальніше — у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини