Головна Новини Світ Франція У Telegram зробили першу заяву після арешту Дурова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram зробили першу заяву після арешту Дурова

У Telegram зазначили, що чекають на вирішення ситуації

25 серпня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

 25 серпня у вечірньому дописі в Telegram вперше з'явився коментар стосовно затримання генерального директора компанії Павла Дурова у Франції. У заяві було зазначено, що Дуров "не має чого приховувати", а сама компанія діє згідно із законами Європейського Союзу, включаючи закон про цифрові послуги.

У Telegram зробили першу заяву після арешту Дурова

У Telegram зробили заяву (фото з відкритих джерел)

"Генеральному директору Telegram Павлу Дурову немає чого приховувати, і він регулярно подорожує Європою. Абсурдними є твердження про те, що платформа або її засновник відповідальні за зловживання цією платформою", – зазначили в компанії.

Крім того, було підкреслено, що майже мільярд людей по всьому світу використовують цей месенджер як основний засіб комунікації та важливе джерело інформації. У Telegram висловили сподівання на швидке врегулювання ситуації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомі американці відреагували на арешт Павла Дурова Ілон Маск відреагував на арешт засновника Telegram Павла Дурова у Франції 24 серпня, залишивши іронічний коментар у своїй соціальній мережі X. Він написав: "У Європі 2030 рік, вас страчують за те, що ви лайкнули мем", висміюючи дії влади. Маск також використав хештег #FreePavel (Звільніть Павла) і прикріпив інтерв'ю Дурова з Такером Карлсоном. 

Карлсон, у свою чергу, різко засудив арешт Дурова, звинувативши західні уряди в цензурі. Він зазначив, що цей арешт показує, як "західна країна, союзник НАТО і адміністрації Байдена" вдається до заходів проти свободи слова, перетворюючись на попередження для інших платформ, які не бажають підкорятися вимогам урядів щодо цензури.

24 серпня засновника Telegram Павла Дурова затримали в аеропорту Ле-Бурже в Парижі. Процес затримання був ініційований Повітряно-транспортною жандармерією Франції, оскільки Дуров перебував у розшуку в цій країні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини