Головна Новини Світ Франція В Англії була викрадена 8-річна дівчинка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Англії була викрадена 8-річна дівчинка (ФОТО)

Мета викрадення дитини на цей момент встановлюється

17 грудня 2020, 14:25
Поділіться публікацією:

Англійське місто Бристоль облетіла новина про викрадення 8-річної Тіоли (Тіллі). У середу, 16 грудня, дівчинка не повернулася додому з McDonald's. Батьки забили на сполох і звернулися в поліцію. З того моменту для них настало 16-годинне пекло.

В Англії була викрадена 8-річна дівчинка (ФОТО)

ФОТО: З відкритих джерел

У той день, приблизно о 15:00, сусідка Тіллі 29-річна Аннмарі Лоутон і її знайомий, на ім'я Адам забрали дівчинку, щоб відвезти її в McDonald's. Протягом години вони повинні були повернутися додому. Однак пройшло кілька годин, але ніхто так і не повернувся. О 19:00 батьки Тіоли  повідомляють в поліцію про зникнення дочки.

В Англії була викрадена 8-річна дівчинка (ФОТО) - фото 2

За кілька годин до того, як Тіолу оголосили безвісти зниклою, Аннмарі вийшла в прямий ефір зі своєї сторінки в Facebook. В той час в кадрі зникла дівчинка співала пісню Вітні Х'юстон. Разом з ними був  і незнайомий для дівчинки Адам. Друзі та місцеві жителі відгукнулися на відео, в якому благали дівчину привести Тіллі додому. Деякі люди намагалися напоумити Лоутон та говорили, що якщо вона бажає добра Тіолі, вона повинна привезти її негайно додому. Але на дівчину це ніяк не подіяло.

Пошуки дівчинки тривали протягом всієї ночі, але результатів це не дало. Сьогодні, о 6:00 правоохоронці звернулися до городян із закликом до негайних дій, в якому Тіллі описується як викрадена Адамом і Аннмарі.

В Англії була викрадена 8-річна дівчинка (ФОТО) - фото 3

Ще пару годин пошуків також не дали ніякого результат. Через декілька годин  Лоутон і Адам були затримані поліцією біля торгового центру в Бристолі, несучи щось, що схоже на мішок іграшок. Раніше поліція опублікувала зображення з камер відеоспостереження, зняті з Іст-стріт в Бедмінстере, на яких Тіллі та двоє дорослих стояли біля металевої віконниці, покритої графіті, і їли їжу, куплену в McDonald's. На той момент дівчинка вже кілька годин була в розшуку.

В Англії була викрадена 8-річна дівчинка (ФОТО) - фото 4

На щастя, з дівчинкою не трапилося нічого поганого. Після затримання викрадачів тіолами повернули батькам. На цей час подробиці події встановлюються. Поки залишається невідомим, з якою метою Аннмарі та Адам викрали Тіллі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в США 2-річна дитина знайшла у батьків пістолет і вистрілила собі в голову поки мати знаходилася в сусідній кімнаті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини