Головна Новини Світ США У США 2-річна дитина знайшла у батьків пістолет і вистрілила собі в голову
commentss НОВИНИ Всі новини

У США 2-річна дитина знайшла у батьків пістолет і вистрілила собі в голову

Про те, що дитина вистрілила собі в голову, в поліцію заявила мати

17 грудня 2020, 09:43
Поділіться публікацією:

У місті Фермаунт, що в штаті Індіана, стався жахливий випадок — 2-річний Лейтон вистрілив собі в голову з пістолета. Його мати на той момент була буквально за декілька кроків від нього. Про це пише Metro.

У США 2-річна дитина знайшла у батьків пістолет і вистрілила собі в голову

ФОТО: Metro

Як з'ясувалося, того дня 22-річна Качи Сілс залишилася одна з двома дітьми вдома, поки чоловік пішов на роботу. У момент, коли вона годувала свою молодшу дочку, в сусідній кімнаті пролунав постріл. Зайшовши в спальню, жінка побачила сина із закривавленою головою. Про подію Сілс відразу ж повідомила в поліцію і викликала медиків. Лейтона госпіталізували, але вже після полудня хлопчик помер.

У поліції повідомили, що з огляду на всі докази, сміливо можна сказати, що дитина натиснула на спусковий гачок пістолета і вистрілила собі в голову один раз. Травми виявилися несумісними з життям. Зброю Лейтон знайшов, судячи з усього, в батьківській кімнаті. Правоохоронці зазначили, що додаткової інформації про те, де конкретно лежав пістолет і як дитина скоїла постріл, не буде. За фактом смерті 2-річного Лейтона ведеться розслідування. Поліцейські не виключають, що після з'ясування всіх обставин буде заведено кримінальну справу.

У соцмережах створили сторінку, присвячену загиблому хлопчикові. Там же і збирають гроші на оплату його похорону. Люди, які знали цю дитину пишуть, що він дуже любив життя та свою сім'ю.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей на одній з вулиць Лондона, а також про те, дитина завдала 118 ножових поранень матері та просила "мішок для трупів" у поліції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини