Головна Новини Світ Франція В Індії після вакцинації від коронавірусу помер медик
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії після вакцинації від коронавірусу помер медик

Лікарі впевнені, що вакцинація від коронавірусу не має жодного відношення до смерті чоловіка

18 січня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

В індійському місті Морадабад в штаті Уттар-Прадеш після вакцинації від коронавірусу помер співробітник урядової лікарні. Про це повідомляє ТАСС.

В Індії після вакцинації від коронавірусу помер медик

В Індії через добу після вакцинації від коронавірусу помер медик - фото: з відкритих джерел

Так, у суботу, 16 січня, медику було зроблено щеплення. Саме в цей день в Індії почалася кампанія з вакцинації від COVID -19. Вже через добу чоловік почав скаржитися на погане самопочуття. За його словами, дихати ставало все важче, нібито щось стискає в грудях. Через деякий час після цих скарг він помер.

Колеги загиблого припускають, що смерть настала не через вакцинацію. Вони пояснюють це тим, що це зовсім не схоже на реакцію після щеплення від COVID -19. Головлікар лікарень, на ім'я Гарг, зазначив, що в суботу, в день вакцинації, у його співробітника було все в порядку і скарг на здоров'я не було. Хоча реакція проявилася б практично відразу.

За словами родичів загиблого, він скаржився на погане самопочуття ще до проведення йому вакцинації. В результаті медики повідомили, що медбрат помер від кардіогенного шоку, який був викликаний серцево-легеневим захворюванням.

Нагадаємо, що в Ізраїлі відбулося кілька смертей після вакцинації від коронавірусу. Усіх загиблих об'єднує одне — вік. Тобто, все четверо померлих були похилого віку. Медики впевнені, що причиною смерті стали їх захворювання, а не щеплення.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в МОЗ не підтвердили, що поставка вакцини через фірму "Лекхім" була вимогою китайської сторони, а також про те, що в Міністерстві охорони здоров'я розповіли як уникнути спалаху "британського" штаму коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини