Головна Новини Світ Франція Відправка іноземних військ до України: що про це думають у парламенті Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Відправка іноземних військ до України: що про це думають у парламенті Франції

У французькому парламенті прокоментували слова Емманюеля Макрона про можливість відправки до України іноземних військ

31 березня 2024, 00:17
Поділіться публікацією:

Голова нижньої палати французького парламенту Яель Браун-Піве заявила, що не можна виключати сценарій відправлення французьких військ до України.

Відправка іноземних військ до України: що про це думають у парламенті Франції

У Франції не виключають відправку військ до України. Фото з відкритих джерел

Яель Браун-Піве не стверджувала, що відправка французьких військ до України обов'язково відбудеться. Водночас вона заявила, що розглядаються всі можливі варіанти.

"У своїй заяві президент Макрон сказав, що не виключає нічого. У тій позиції, яку Франція демонструвала, демонструє і буде демонструвати до кінця війни, до самої перемоги нічого не виключено, все залишається можливим. Я не буду додатково інтерпретувати слова президента, ця позиція досить зрозуміла", — наголосила главу нижньої палати парламенту Франції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою. Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті. Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини