Головна Новини Світ Франція Закон для боротьби з ісламом: Франція встановлює новий тип злочину
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон для боротьби з ісламом: Франція встановлює новий тип злочину

В країні починається боротьба з онлайн-ненавистю

19 листопада 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Франція допрацювала законопроект, спрямований на боротьбу з радикальним ісламом і "сепаратизмом", доповнивши його положеннями щодо протидії провокаціям та агресії в інтернеті.

Закон для боротьби з ісламом: Франція встановлює новий тип злочину

Фото: из открытых источников

Як зазначає видання L'express, уряд фактично стверджує новий тип злочину — створення загрози для життя інших людей шляхом поширення приватної інформації про них. Досьє осіб, які вчинили правопорушення терористичного характеру (FJIAIT), тепер включає "злочини, пов'язані з провокацією терористичних актів". Порушникам буде заборонено "контактувати з суспільством". Міністр юстиції Ерік Дюпон-Моретті підтвердив Le Figaro, що в країні починається "боротьба з онлайн-ненавистю".

"Ми хочемо, щоб ті, хто поширює цю отруту в інтернеті, негайно постали перед кримінальним судом", — додав він у середу на RTL.

Залякування державних службовців також планують карати у Франції. Крім того, в законопроекті закріплений принцип релігійного нейтралітету агентів приватного права, яким доручена місія державної служби (наприклад, SNCF, Aéroports de Paris).

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Франція хоче визнати незалежність Карабаху.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини