Головна Новини Світ Франція Жінку помилково визнали померлою і вона не може довести зворотне: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінку помилково визнали померлою і вона не може довести зворотне: що сталося

58-річну Жанну Пушан (Jeanne Pouchain) визнали померлою в листопаді 2017 року

13 січня 2021, 20:13
Поділіться публікацією:

Мешканка Франції вже котрий рік не може довести чиновникам, що вона жива. Історія почалася в листопаді 2017 року, коли Жанну Пушан (Jeanne Pouchain) помилково визнали померлою. Про це пише видання The Guardian.

Жінку помилково визнали померлою і вона не може довести зворотне: що сталося

Jeanne Pouchain. Фото: theguardian

Відомо, що плутанина виникла через довгу судову тяганину. Колишня співробітниця клінінгової компанії подала на 58-річну жінку в суд, щоб та відшкодувала їй шкоду в розмірі 14 тисяч євро. Але оскільки Жанна не відповідала на листи, то суд вирішив, що вона померла. А співробітниця клінінгової компанії підтвердила це.

"Ніколи б не подумав, що суддя може оголосити когось померлим без свідоцтва про смерть. Але позивачка сказала, що Пушан померла, не надавши ніяких доказів, і їй повірили. Ніхто не став перевіряти", — пояснив адвокат постраждалої Сільвен Кормье (Sylvain Cormier).

Після того, як зареєстрували смерть жінки, вона втратила посвідчення особи, водійські права, рахунків у банку та інших документи, які підтверджували її існування.

Сама Пушан розповідає, що спочатку була впевнена в тому, що ця ситуація швидко вирішиться, адже у неї на руках була довідка про те, що вона дійсно жива. Однак процес затягнувся на роки. Також вона додала, що колишня співробітниця клінінгової компанії спеціально оголосила її мертвою, щоб стягнути збитки з спадкоємців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в США вперше за багато десятиліть стратили жінку. 52-річна мешканка штату Індіана Ліза Монтгомері стала першою жінкою, яку стратили в Сполучених Штатах Америки за останні 67 років. Їй ввели смертельну ін'єкцію. Про це повідомляє The New York Times.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини