Головна Новини Світ G20 Лавров достроково залишив саміт G-20: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров достроково залишив саміт G-20: що сталося

Міністри G7 влаштували бойкот Лаврову на зустрічі G20

8 липня 2022, 12:07 comments4275
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", глави МЗС "Великої сімки" влаштували "душевний прийом" міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову. Той із перших хвилин зіштовхнувся з тиском з боку громадськості через війну РФ в Україні і в результаті був змушений залишити зустріч G20 передчасно.

Лавров достроково залишив саміт G-20: що сталося

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Спочатку міністри закордонних справ "Великої сімки" проігнорували традиційну вечерю з колегами "Великої двадцятки" в Індонезії, не вдалося також зробити традиційне фото. Міністри також проігнорували його, бо там був присутній голова МЗС Росії Сергій Лавров.

Зустріч не задалася ще на самому початку, коли Лавров потис руку своїй індонезійській колегі Ретно Марсуді після, після чого почулися крики про те, щоб Росія припинила війну в Україні.

За даними видання "Bild", Лавров змушений був залишити передчасну зустріч. Він поїхав перед тим, як мала виступати глава МЗС Німеччини, яка планувала зробити заяву про те, що Росія порушує міжнародне право. Лавров також дав свій коментар щодо того, що глави зовнішньополітичних відомств інших держав відмовилися з ним фотографуватися. Він зазначив, що нікого не запрошував фотографуватись і додав, що він нікого не запрошував на зустріч, а прибув на запрошення Індонезії.

"Я нікого не запрошував фотографуватись. І взагалі нікого нікуди не запрошував, мене запросила Індонезія, як Індонезія запросила і президента Путіна на саміт, який буде в листопаді. Ось і все", – сказав Лавров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна до останнього українця : про що говорить заява Путіна – як сприймати натяк про переговори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

10 липня 2022, 16:12

Виблядок кацапський!

Макс

8 липня 2022, 12:41

Покидьок


Новини