Головна Новини Світ Німеччина Берлін закликає країни ЄС створити спільний фронт на польському кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлін закликає країни ЄС створити спільний фронт на польському кордоні

Глава МВС Німеччини закликав допомогти Польщі

9 листопада 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Німеччини Хорст Зеєхофер звернувся до країн Європейського Союзу із закликом "вжити заходів", щоб допомогти зупинити приплив мігрантів із Білорусі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє "Європейська правда".

Берлін закликає країни ЄС створити спільний фронт на польському кордоні

Хорст Зеехофер. Фото: vedomosti.ru

За словами Хорста Зеєхофера, те, що відбувається на польсько-білоруському кордоні – це не особиста проблема Польщі та Німеччини. Це питання, яке має турбувати весь Європейський Союз. Саме тому всі держави ЄС мають об'єднатись у намірі допомогти польському уряду захистити кордон Європейського Союзу. Нині мало висловлювати стурбованість. Настав час створити загальний фронт.

Також головний дипломат Німеччини розповів, що офіційний Берлін вважає за правильне рішення Польщі – спорудити постійні загородження на кордоні з Білоруссю.

При цьому Хорст Зеєхофер звернув увагу громадськості, що не йдеться про застосування вогнепальної зброї проти мігрантів, але ніхто не виключає використання інших методів у боротьбі з незаконним проникненням в ЄС.

Представник МВС Німеччини Штефан Майєр також розповів, якщо буде офіційний запит Варшави, німецькі поліцейські оперативно вирушать на допомогу своїм польським колегам. Із цим труднощів не повинно виникнути.

Також читайте на порталі "Коментарі" — речник української делегації у ТКГ Олексій Арестович висловив переконання, що провокації на польсько-білоруському кордоні – це продумана наперед стратегія Кремля про те, щоб змусити ЄС піти на всі умови Москви. Шантаж триватиме протягом усієї зими.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – ситуація на польському кордоні може змусити Варшаву піти на застосування 5 статті НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vasiliy

9 листопада 2021, 12:14

Это европейская глупость или двуличие? Да закройте наглухо границу по всей длине - не пропускайте грузы - особенно - для россии. Через неделю - две - проблема мигрантов и самововозглашенного решится. Одиз звонок из Пекина или Москвы - и мигрантов вывезут назад - и лично такаканчик их будет садить в самолет и махать рукой...


Новини