Головна Новини Світ Німеччина Біля Мюнхена зіткнулися пасажирські потяги: є потерпілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Мюнхена зіткнулися пасажирські потяги: є потерпілі

В результаті аварії на німецькій залізниці кілька пасажирів отримали травми, є смертельний випадок

15 лютого 2022, 08:26
Поділіться публікацією:

У понеділок, 14 лютого, близько 16:30 за місцевим часом на залізниці неподалік станції Ебенхаузен-Шефтларн зіткнулися два поїзди. Про це повідомляє Еuronews.

Біля Мюнхена зіткнулися пасажирські потяги: є потерпілі

Фото ілюстративне / Pixabay

Відомо, що в регіоні Баварія два регіональні пасажирські потяги зіткнулися лоб в лоб вздовж одноколійної залізниці на південь від баварського міста. За інформацією ЗМІ, у вагонах перебувало близько 100 пасажирів та дітей. В результаті аварії загинув 24-річний чоловік, 18 осіб отримали травми, серед них і машиніст одного зі швидкісних поїздів, його затиснуло в кабіні. У 13 потерпілих лікарі діагностували травми середньої тяжкості, п'ятеро осіб перебувають у реанімації.

На місці події працювали більше 200 рятувальників та поліціянти. Залізничне сполучення тимчасово зупинено. А оперативні служби радять громадянам скористатися автобусами. В результаті зіткнення один вагон частково зійшов з рейок. Як розповіли пасажири, вони почули сильний стук, потім їх струсонуло так, що вони повипадали зі своїх місць та дуже злякалися. За даними поліції, одного постраждалого затиснуло у вагоні, рятувальники надали йому допомогу.

Причини аварії на залізниці з'ясовують правоохоронці. Німецький залізничний оператор Deutsche Bahn повідомив, що розпочато розслідування, а причини інциденту поки що невідомі. Також Хайко Бюттнер, керівник S-Bahn Мюнхена, висловив співчуття рідним загиблого та побажав одужання потерпілим.

На аварію відреагував прем'єр Баварії Маркус Зедер. Чиновник висловив занепокоєння та подякував рятувальникам за допомогу та оперативність.

Як повідомляв портал "Коментарі", у соціальних мережах деякі користувачі з Німеччини писали образливі пости про смерть поліціянтів та навіть закликали до насильства над їх колегами. Після аналізу повідомлень в соцмережах німецькі правоохоронці встановили, що 102 із 399 повідомлень мають ознаки кримінальних правопорушень



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини