Головна Новини Світ Німеччина Німеччиною прокотилася хвиля хейту в бік правоохоронних органів через розстріл поліціянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччиною прокотилася хвиля хейту в бік правоохоронних органів через розстріл поліціянтів

В Німеччині затримали причетних до вбивства патрульних

8 лютого 2022, 09:08
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах деякі користувачі писали образливі пости про смерть поліціянтів та навіть закликали до насильства над їх колегами. Після аналізу повідомлень в соцмережах правоохоронці встановили, що 102 із 399 повідомлень мають ознаки кримінальних правопорушень. Про це повідомляє Еuronews.

Німеччиною прокотилася хвиля хейту в бік правоохоронних органів через розстріл поліціянтів

Фото ілюстративне / Pixabay

Вбивство двох патрульних в січні неоднозначно сприйняли в соцмережах. Деякі користувачі писали, що раді цьому, дехто писав хейтерські повідомлення на адресу загиблих.

За інформацією офіційних осіб західної землі Рейнланд-Пфальц, 7 лютого ідентифіковано 15 підозрюваних в протизаконних меседжах. Минулого тижня поліція заарештувала чоловіка, який опублікував відео-заклик розстрілювати поліціянтів в мережі.

"Ми не приймемо людей, які відверто святкують холоднокровне вбивство двох наших колег-поліцейських і знущаються над жертвами", — заявив міністр внутрішніх справ регіонального уряду Роджер Левенц.

Німецька поліція заарештувала двох підозрюваних у вбивстві двох офіцерів. Затримано 38-річного жителя регіону та його спільника 32-річного чоловіка, які перевозили в багажнику дичину. Слідчі повідомили, що двох чоловіків спіймали з мисливською зброєю та трупами звірів в багажнику, яких вони вбили незаконно під час браконьєрського рейду лісами.

Як повідомляв портал "Коментарі", на заміській дорозі в Німеччині чоловіків на автомобілі зупинили патрульні. Однак ті відкрили вогонь по копам. В результаті загинула 24-річна поліцейська та 29-річний її напарник. Подія трапилася вранці 31 січня в західному регіоні неподалік Куселя. Вбитих знайшли їх колеги на сільській дорозі Крайсштрассе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини