Головна Новини Світ Німеччина Буде ще більше мертвих окупантів: Німеччина готує потрійний подарунок для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Буде ще більше мертвих окупантів: Німеччина готує потрійний подарунок для України

Німеччина викупить у США три системи HIMARS для України

10 травня 2024, 07:48
Поділіться публікацією:

Німеччина придбає у Сполучених Штатів Америки три системи HIMARS та передасть їх Україні. Як передає портал "Коментарі", про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час візиту до Вашингтона, пише t-online.

Буде ще більше мертвих окупантів: Німеччина готує потрійний подарунок для України

Борис Пісторіус. Фото: з відкритих джерел

Наголошується, що йдеться про три пускові установки HIMARS. Вони надійдуть зі складів американських збройних сил.

"Можу підтвердити, що ми у співпраці з американцями передамо Україні три системи HIMARS", — сказав Пісторіус під час підходу до ЗМІ.

Нагадаємо, ще у червні 2022 року Міністерство оборони України повідомило про отримання перших американських ракетних систем залпового вогню HIMARS. За час повномасштабної війни військові неодноразово звітували про успішне застосування цього озброєння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина пообіцяла Росії "наслідки": що обурило Берлін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ситуація на фронті залишається вкрай складною для України. Поки партнери тягли за допомогою, а ми самі з мобілізацією, Росія поставила економіку на військові рейки, не зупиняла мобілізаційні процеси, вербувала найманців, набиралася військового досвіду, робила уроки з минулих помилок. Є низка факторів, які можуть допомогти нам здобути перемогу, але, на жаль, не все залежить тільки від нас. Тим часом окупанти знову облизуються на Харків, продовжують шалено штурмувати Часів Яр та інші міста Донеччини. Проте ЗСУ продовжують триматися, а українська дипломатія працюватиме на їх посилення та наближення справедливого світу. Особливості військового та дипломатичного фронтів портал "Коментарі" обговорив із експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини