Головна Новини Світ Німеччина Чи може Путін напасти на НАТО: що думають у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Путін напасти на НАТО: що думають у Німеччині

У Німеччині прокоментували можливість прямого протистояння РФ з країнами НАТО

26 січня 2024, 18:23
Поділіться публікацією:

Якщо Україна капітулює перед РФ, це не зупинить російського диктатора Володимира Путіна, і він може розпочати агресію проти країн НАТО. Про це заявив керівник Федеральної розвідувальної служби Німеччини Бруно Каль, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на агентство AFP.

Чи може Путін напасти на НАТО: що думають у Німеччині

Путін загострює протистояння з НАТО. Фото з відкритих джерел

"У Путіна більше не було б причин не нападати на НАТО, якби Захід не продемонстрував чіткої готовності захищатися. Якщо Україна буде змушена здатися, це не втамує жагу Росії до влади", – заявив Бруно Каль.

Очільник німецької розвідки переконаний, що Путіна прагне відновити колишню могутність і велич Росії, а тому Європа має бути готова до того, що РФ може застосувати проти неї силу.

На думку Бруно Каля, зміна влади в Росії малоймовірна, позаяк Путін "міцно сидить у сідлі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини