Головна Новини Світ Німеччина Число жертв наїзду на людей в Трірі збільшилася вдвічі
commentss НОВИНИ Всі новини

Число жертв наїзду на людей в Трірі збільшилася вдвічі

В Трірі позашляховик на пішохідній зоні в'їхав у натовп людей. Люди кричали і в паніці намагалися сховатися в магазинах.

1 грудня 2020, 19:41
Поділіться публікацією:

Під колесами позашляховика в німецькому місті Трірі загинули чотири людини, один з них маленька дитина.

Число жертв наїзду на людей в Трірі збільшилася вдвічі

Фото: з відкритих джерел

Поліція встановила особу водія, ним виявився 51-річний житель міста. При затриманні він чинив шалений опір співробітникам поліції.

Як пише видання focus.de, чоловік наїхав на пішохідну зону на найбільшому ринку року в стані агресії — спробувати зруйнувати або зашкодити іншій людині. Такий стан називають "амок", коли людина не може з собою впоратися, йому хочеться заподіяти біль іншій людині.

Люди намагалися втекти від автомобіля, намагалися сховатися від позашляховика в недалеко знаходять магазинах. За словами очевидців, коляска з маленькою дитиною відлетіла на кілька метрів. Дитину врятувати не вдалося.

Раніше повідомлялося що від наїзду постраждало понад 25 осіб, всі вони доставлені з різним ступенем тяжкості в лікарні. Серед постраждалих є важко поранені, вони знаходяться в комі.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що на цей час зловмисник затриманий правоохоронцями Німеччини. Про мотиви вчинку затриманого нічого не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини