Головна Новини Світ Німеччина Чого злякалися в Німеччині після затвердження у США допомоги Україні: до чого готуватись Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого злякалися в Німеччині після затвердження у США допомоги Україні: до чого готуватись Європі

У Німеччині не виключають, що узгоджена Конгресом США допомога Україні може бути останньою

22 квітня 2024, 08:40 comments6724
Поділіться публікацією:

Голова європейського комітету у Бундестазі Антон Хофрайтер вважає, що затверджена напередодні Палатою представників допомога США Україні може стати останньою перед тривалою перервою. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє n-tv.

Чого злякалися в Німеччині після затвердження у США допомоги Україні: до чого готуватись Європі

Німеччина. Фото: із відкритих джерел

"Можливо, це останній пакет допомоги США за дуже довгий час — або навіть останній взагалі", — сказав Хофрайтер медіагрупі Funke.

Політик зазначив, що американська підтримка України стала надто невизначеною з огляду на тривалий безвихідь навколо затвердження пакету допомоги.

"Ми, європейці, маємо зробити для України набагато більше", – висловився Антон Хофрайтер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у суботу Палата представників США підтримала нарешті законопроект про надання військової та фінансової допомоги Україні у розмірі 60,84 млрд доларів. Голосування в Сенаті (верхня палата) заплановано на 23 квітня, після чого справа буде лише за підписом президента Джо Байдена. Глава української держави Володимир Зеленський вже подякував США за допомогу, яка, за його словами, "допоможе запобігти розповзанню війни, збереже тисячі і тисячі життів і зробить обидва народи сильнішими". Які висновки з того, що відбувається, можна зробити на даний момент? Як ситуація, в тому числі, в ракурсі російсько-української війни, може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – останні дії різних гравців навколо війни в Україні: що відбувається і до чого готуватись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини