Головна Новини Світ Німеччина Чому Шольц вважає, що простого рішення війни в Україні не передбачається
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Шольц вважає, що простого рішення війни в Україні не передбачається

Олаф Шольц наголошує, що Україна не може припинити оборону.

25 січня 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

Німецький канцлер   Олаф Шольц  наголосив, що простого  рішення про  війну в Україні не слід  чекати.  Так само, не  потрібно думати, що російське  вторгнення  продовжується тільки  з причини відсутності  перемовин між Москвою і Києвом.

Чому Шольц вважає, що простого рішення війни в Україні не передбачається

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

 Про це  Шольц заявив  під час  прес-конференції.

"Жодна країна не прагне миру більше, ніж Україна. Але після двох років війни ми також повинні визнати, що простого рішення не передбачається. У будь-якому випадку Путін може покласти край цій війні будь-якої миті", — зазначив німецький канцлер.

Як він стверджує,  коли  Україна припинить оборонятись, то  не буде більше  існувати. До того ж,  українській владі  потрібно дати  чіткий сигнал про рішучість європейських країн в підтримці.

"Тому нашим спільним сигналом Росії має бути: ми підтримуватимемо Україну, яка бореться за своє виживання та збереження суверенітету, стільки, скільки необхідно", — підсумував  канцлер Німеччини.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц знову звернувся до партнерів по ЄСКанцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що європейські союзники запланували "недостатньо" військової допомоги Україні на 2024 рік і закликав їх якнайшвидше збільшити її. Шольц додав, що "було б самовпевнено вважати, що ми можемо робити це в довгостроковій перспективі самотужки".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Шольц сподівається на перемогу Трампа на виборахНімецький канцлер  Олаф Шольц має таємні надії   на перемогу  екс-президента Сполучених Штатів  Дональда Трампа  під час виборів в Америці, що  пройдуть у листопаді 2024 року. Таку думку  озвучив німецький політичний експерт Вернер Патцельт .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини